Loading...
 Start Page

Τι έχετε ονειρευτεί ;

Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε σοβαρά με την ηχοφωτιστική κάλυψη Γαμήλιων Party . Στης αρχές της Δεκαετίας του 90' δεν υπήρχε wedding Dj οι γάμοι γινόντουσαν με ότι στερεοφωνικό υπήρχε στο κατάστημα που γινόταν η δεξίωση μετά το γάμο. Δώσαμε παλμό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήνοντας επαγγελματικά μηχανήματα ήχου σε πολλές δεξιώσεις . Στο τέλος της δεκαετίας αυτής αρχίσαμε να κάνουμε και φωτισμούς με προβολείς PAR , και διάφορα εφέ με φωτοριθμικά και καπνομηχανές της εποχής εκείνης.
Πλέον τα στησίματα μας χαρακτηρίζονται από την άψογη αισθητική και την λεπτομέρεια που αρμόζει στην μοναδική στιγμή της ζωής του κάθε ζευγαριού . Δεν μας αρέσει να περνάμε καλωδίωση ανάμεσα από τα τραπέζια και όπως επίσης να φαίνονται οι βάσεις των φωτιστικών και των ηχείων .
Μας αρέσει να μεταφέρουμε τους καλεσμένους σας με την τεχνολογία που διαθέτουμε πότε σε ampient room και ποτέ σε ένα σύνχρονο dance club.

Φαντάζεστε ο DJ να κάνει τους καλεσμένους σας να σας δίνουν συγχαρητήρια ?

Σε μας ο χρόνος σταμάτα ο όταν ξεκινήσει το γλέντι και ξανά ξεκινάει όταν μας πείτε εσείς πως δεν αντέχετε να συνεχίσετε άλλο τον χορό .
Δεν μας αρκεί να στήσουμε δύο καλά ηχεία και να αρχίσουμε να παίζουμε μουσική και να χορεύει ο κόσμος . Αυτές οι εποχές έχουν περάσει προ πολλού . Θέλουμε το γλέντι αυτό να είναι το γλέντι τις Ζωή σας, το γλέντι που θα σας μείνει αξέχαστο όσα χρόνια και αν περάσουν, όταν επιτυγχάνουμε κάτι τέτοιο είμαστε σίγουροι για την προσωπική επαγγελματική μας σταδιοδρομία, την υστεροφημία, και την οικονομική μας πορεία.
Μπορούμε να σας προτείνουμε το πακέτο που αντιπροσωπεύει και το γούστο σας αλλά και το Budget που μπορείτε να διαθέσετε.
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη βραδιά σας μοναδική, ονειρεμένη & αξέχαστη, γεμάτη απίστευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί.
Θέλουμε να είσαι σίγουροι για μας , από την πρώτη συνάντηση μέχρι το τέλος του party.
Κάνουμε αρκετές συναντήσεις μέχρι την τελική βραδιά, έτσι ώστε να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα μαζί μας και σίγουροι για το αποτέλεσμα .Μπορείτε βέβαια και να μας φέρετε και την δικιά σας λίστα τραγουδιών να την προσαρμόσουμε στο πρόγραμμα μας .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ στην Επιλογή του χώρου της δεξίωσης!

 Τα τελευταία χρόνια από τους χώρους δεξιώσεων έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο του <<έχουμε δικά μας μηχανήματα και DJ και τα χρεώνουμε 200€ - 1000€>>

Κάθε ζευγάρι πρέπει να μπορεί να διαλέξει τους επαγγελματίες που επιθυμεί, χωρίς εξαναγκασμούς που θυμίζουν πρακτικές νταβατζήδων και μαφίας. Οι λόγοι που δεν σας επιτρέπουν να έχετε δικό σας DJ, είναι:
1. Συμβόλαιο με άλλη εταιρεία για όλες τις δουλειές του κτήματος, με τεράστια χρηματική προμήθεια. (από 200-1000€ ανά γάμο)
2. Τα προβλήματα έντασης ήχου, που με τον δικό τους DJ τα διαχειρίζονται ευκολότερα, χαμηλώνοντας τη μουσική νωρίς.
Και δυστυχώς το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στους DJs.
Κάποια κτήματα προσπαθούν να επιβάλλουν κι άλλους συνεργάτες τους, όπως διακοσμητές, φωτογράφους, catering, κ.α.
 Πάντα με την πρόφαση της ποιότητας και ότι θέλουν να σας εξοικονομήσουν χρήματα, προτείνοντάς σας φτηνές επιλογές.
Φτηνές και κακές για σας, καλές και ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

Πηγή: https://www.facebook.com/9outof10weddings/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

 

 

 

Δείτε το διαφημιστικό σποτ μας

Επισκεφθείτε μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. & Φαξ: 2610-276262

Κινητό: 6972956172

E-mail: info@nssound.gr

   

© Copyright 2011 - 2018 Μουσική Ηχητική Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων dj Γάμου